Hiphop-ster Machine Gun Kelly op 16 september voor concert in Nederland

18-07-2012 @ 18:39

Op zondag 16 september kunnen liefhebbers van de betere hiphop getuige zijn van het live-debuut van Machine Gun Kelly in Bitterzoet, Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert van “MTV’s Hottest Breakthrough MC of 2011” start op zaterdag 21 juli om 10.00 uur via Ticket Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

In de underground hiphop-kringen is Machine Gun Kelly niet alleen berucht én befaamd om zijn mixtapes ‘Stamp Of Approval’ , ‘Homecoming’, ‘100 Words and Running’ en ‘Lace Up’, ook is hij de eerste blanke rapper die ooit de Amateur Night in het Apollo Theater in Harlem heeft gewonnen. Machine Gun Kelly, door zijn fans ook wel liefkozend MGK genoemd, zette zijn eerste stappen naar het grote succes tijdens zijn performance in het MTV2 programma “Sucker Free Freestyle”, waar het grote publiek kon kennismaken met zijn eigengereide, originele en extreem snelle flow.

Half naked and almost famous
Na een succesvol optreden tijdens het SXSW festival in Texas, wordt het talent van MGK opgemerkt door niemand anders dan Sean Combs, die hem aan een contract bij het label Bad Boy Records/Interscope helpt. Ook wordt het optreden door MTV beloond met een ‘2012 Breaking Woodie Award’. Als voorproefje op zijn debuutalbum, wordt eind 2011 de single ‘Wild Boy’ featuring rapper Waka Flocka Flame uitgebracht. Inmiddels is de video al meer dan 22 miljoen keer bekeken op YouTube. Na de release van het langverwachte ‘Half Naked and Almost Famous’ in maart 2012 slaat ook het nummer ‘Invincible’ in als een bom. Zo is het gebruikt als official theme song van WrestleMania XXVIII, was het te horen in de commercial van de HTC ReZound en is het nog steeds de titelsong van Thursday Night Football op het NFL network.

Machine Gun Kelly is een super-artiest in wording en op 16 september voor het eerst live in Nederland te bewonderen.

Tussen 11 september en 5 oktober geeft MGK in totaal 22 optredens in Europa.

Zondag 16 september 2012
MACHINE GUN KELLY
Bitterzoet – Amsterdam
Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 18,50 (excl. servicekosten en lidmaatschap)

http://www.mgklaceup.com/

https://twitter.com/machinegunkelly/