Nemesea is terug met indrukwekkende video clip 'Forever'

09-04-2016 @ 16:01

Na een periode van mediastilte en hard werken achter de schermen, lanceert de Nederlandse strong rockband Nemesea op 29 april het vierde album ‘Uprise’. De meeslepende track ‘Forever’ is de eerste single. Bekijk de video via Youtube.

De indrukwekkende videoclip werd enkele weken terug opgenomen in de prestigieuze studio’s van de Zweedse filmmaker Patric Ullaeus in Göteborg. Patric is verantwoordelijk voor de recente Volvo commercials en ook voor videoclips van onder andere Delain, Amaranthe, Within Temptation, Europe, Evergrey, In Flames.

Nemesea heeft zelf het script geschreven en deze samen met Patric uitgewerkt tot een aangrijpende videoclip. De intense beelden ondersteunen de betekenis van het verhaal achter de single. ‘Forever’ gaat over echte liefde in vele vormen. Zuivere liefde die, wat er ook gebeurt, altijd blijft. In hart en ziel.

De filmstudio’s van Patric Ullaeus hebben veel indruk gemaakt op Nemesea. Behalve de ‘kleine’ studio ruimte beschikt de filmmaker ook over twee grote ruimtes. In één van de ruimtes passen maar liefst 4.000 mensen, bijvoorbeeld voor de opnames van een live video. De video van ‘Forever’ is in een intieme setting opgenomen die past bij de single.

Het album ‘Uprise’ verschijnt 29 april 2016 via Napalm Records. Op zondag 24 april doet Nemesea een exclusieve luistersessie voor fans en genodigden in hun studio in Zwolle. 

Voorafgaand aan 'Forever' verscheen enkele weken terug ook een lyric videoafkomstig van het nieuwe album, getiteld 'Twilight'.

Meer informatie over Nemesea: www.nemesea.com en www.facebook.com/nemeseaofficial
Meer informatie over Patric Ullaeus: www.revolver.se

label: Napalm Records
Nemesea - Forever (official video)

Nemesea - Twilight (lyric video)