Tweede single Lorrèn als voorproefje voor debuutalbum 'Shades of Blue'

01-10-2015 @ 21:14

Na het succes van haar single 'The Game Of Love' is het tijd voor de volgende stap. Als voorproefje van het debuutalbum van Lorrèn is de tweede single 'Struggle' uitgebracht.

Lorrèn: “Het liedje gaat eigenlijk gewoon over het leven, er zijn momenten waarop je het even niet meer ziet zitten. Ik schreef dit liedje toen ik niet helemaal lekker in mijn vel zat en destijds waren het woorden om mezelf op te beuren. Nu wil ik die boodschap graag delen, misschien heeft iemand anders er wel wat aan. Als het liedje afgelopen is hoop ik dat mensen denken: zo erg is het allemaal niet, het komt wel weer goed. Dat is mijn persoonlijke insteek ook, ik wil alles lekker als hemelsblauw, mijn favoriete shade of blue, kunnen zien!

Op 23 oktober brengt de nu 23-jarige zangeres haar debuutalbum 'Shades of Blue' uit. Het album bevat 9 liedjes en gaat van soul, naar jazz, met zelfs een beetje blues weer terug naar popmuziek. Inspiratie voor de muziek haalt de zangeres uit de klanken van artiesten als Selah Sue, Adele, Amy Winehouse maar ook haar grote jazzheldin Ella Fitzgerald: “Muziek moet voor mij echt zijn, wat al deze dames gemeen hebben met elkaar is dat ze me direct raken. Dat hoop ik zelf ook te kunnen doen met mijn eerste album en mijn tweede single Struggle”.

De albumpresentatie van 'Shades of Blue' is op 5 november in de North Sea Jazz Club.

Website: lorrenmusic.com
twitter.com/lorrenmusic
facebook.com/lorrenmusic
instagram.com/lorrenmusic