In Delft rolt op 1e week juni een nieuw gratis festival uit de 3D-printer!

24-04-2015 @ 21:05

Jett Rebel, Kovacs, Typhoon, Benjamin Herman, Future of Fashion, Stand-up Science

Dat kruisbestuiving tussen technologie, innovatie, muziek, kunst, spoken word, stand up science en veelzijdig food line up vruchtbaar is, bewijst deze wonderlijke dag. A day of Wonder is het spectaculaire eindfeest van het vijfdaagse International Festival of Technology.

Waar muziek begint…
De Delftse campus transformeert op vrijdag 5 juni in een groot podium. Met verwondering op elke hoek van het festivalterrein; stap in een Exoskeleton, ontdek hoe je kan scheuren op bio-ethanol, hoe een fietsframe groeit van bamboe en hoe je kleding maakt met een 3D printer. Laat je inspireren door (inter)nationale sprekers over de trends in de technologie. Of rock door bij optredens van Jett Rebel, Jacqueline Govaert, Kovacs en Typhoon met zijn vrienden Benjamin Herman, Rico & A.R.T.

A day of Wonder zorgt voor een uitzonderlijke mix van grote namen en nieuwe ontdekkingen in pop, rock, hiphop, electronica, dance, wereldmuziek en deephouse. Verwonder je smaakpapillen met gekweekte tomaten op zilt, insectenbitterballen en gefrituurde sprinkhanen. Smul je liever van iets minder hightech food: strijk dan neer bij een van de tientallen mobiele keukens met hun fantastische maaltijden. Variërend van barbecuegerechten tot een spicy veggie wrap.

En techniek verbindt...
A day of Wonder is het eindfeest van het gloednieuwe Delftse International Festival of Technology. Een week lang, van 1 tot en met 5 juni 2015, kan je deelnemen aan masterclasses, challenges, open Lab tours en Professoren in de Theater Arena. Kenmerk voor samenwerking is krachten bundelen. Het International Festival of Technology is een samenwerking van de Technische Universiteit Delft met De Haagse Hogeschool, Hogeschool Inholland, gemeente Delft en Ondernemersfonds Delft gebied 11.
A day of Wonder is dé ontmoetingsplek voor intellectuelen van nu en van de toekomst, nieuwsgierige geesten en festivalliefhebbers.

Het festival is gratis toegankelijk!

A day of Wonder festival
Gratis toegang
Vrijdag 5 juni 2015
Mekelweg 5
16.00 – 23.00 uur

www.adayofwonder.com