George Baker overhandigt nieuw album aan Jaap Buijs

08-11-2014 @ 19:08

George Baker viert binnenkort zijn 70ste verjaardag. Bovendien zit hij dit jaar 45 jaar in het artiestenvak. Al die tijd weet hij zich gesteund door zijn manager Jaap Buijs.

Niet verwonderlijk dus dat George (Hans Bouwens) hoogstpersoonlijk naar Volendam afreisde om aan Jaap het eerste exemplaar te overhandigen van zijn nieuwe album, die de bijna vanzelfsprekende titel Seventy heeft meegekregen.

George Baker: “Ja, Jaap en ik kennen elkaar door en door, wij zijn een unieke combinatie hoor. Ik denk niet dat er andere artiesten zijn die zo lang met dezelfde manager hebben gewerkt”. Waarop Jaap Buijs aanvult: “Door dik en dun, in goede en slechte tijden. Hans en ik hebben de gekste dingen meegemaakt samen. Ik vind het geweldig dat hij opnieuw zo’n prachtig album heeft gemaakt”.

Seventy is een album met nieuwe songs van George Baker met als bonustrack de 2014 versie van zijn klassieker Little Green Bag. Deze versie heeft hij eerder dit jaar opgenomen met singer-songwriter Douwe Bob in het kader van een actie voor Cordaid Mensen in Nood. Het nummer Around and Around is onlangs als eerste single uitgebracht. Vanwege het jubileumjaar zit bij het album als cadeautje voor zijn fans een bonus-mini-album met daarop zes songs uit zijn roemruchte catalogus, waaronder Una Paloma Blanca, Morning Sky en Fly Away Little Paraquayo, die een paar jaar geleden zijn opgenomen met het New Symphonic Orchestra voor een aan hem gewijd speciaal galaprogramma op Radio 5.

www.georgebakerseventy.nl

downloadlink album 'Seventy'