Eerste acts van line-up Noorderslag bekend

22-10-2014 @ 21:51

Eurosonic Noorderslag presenteert de eerste namen van de line-up van Noorderslag:

Emil Landman
John Coffey
Kovacs
Nouveau Vélo
Sväva
The Mysterons
Typhoon

Op 16 oktober werden de volgende Eurosonic namen bekend gemaakt: uit focusland IJsland: Júníus Meyvant, Low Roar, Sóley en Vök. Uit de rest van Europa: Carnival Youth (lv), Clap! Clap! (it), Deers (es), Ibeyi (fr), Jake Isaac (uk), Kate Havnevik (no), Rebeka (pl), SOAK (ie), Talisco (fr), Triana Park (lv) en ViLLAGE (ro).

Over Eurosonic Noorderslag
Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals. ’s Avonds krijgt muziektalent de kans om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals. Eurosonic is springplank voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die van 14 tot en met 16 januari 2015 in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden. Noorderslag is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 17 januari 2015 in De Oosterpoort in Groningen.

Eurosonic Noorderslag is verantwoordelijk voor het kickstarten van de carrières van artiesten zoals Ásgeir, Benjamin Clementine, Birth of Joy, Coely, Emilie Nicolas, Ewert and the Two Dragons, George Ezra, Hozier, Jaakko Eino Kalevi, Jungle, Kadebostany, Larry Gus, Mighty Oaks, Milky Chance en MØ.

De voorverkoopdatum van de festivalkaarten wordt later in de herfst bekend gemaakt.
Kaarten voor de conferentie kunnen gekocht worden via: www.eurosonic-noorderslag.nl