'De Vlieger' is populairste nummer van André Hazes

22-09-2014 @ 11:36

TV Oranje en RADIONL hebben de definitieve lijst bekendgemaakt van de ‘André Hazes Top 30’. In de aanloop naar de tiende sterfdag van de grote volkszanger mochten de kijkers en luisteraars een stem uitbrengen op een lijst met bijna 300 liedjes van André Hazes. In totaal werden de afgelopen weken via internet meer dan 20.000 unieke stemmen uitgebracht. Het populairste Hazes-nummer bleek ‘De vlieger’, op de voet gevolgd door ‘Bloed, zweet & tranen’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Kleine jongen’ en ‘Geef mij je angst’. De gehele lijst is dinsdag 23 september van 20.00 tot 21.00 uur te zien bij TV Oranje. Klik hier om de volledige ‘André Hazes Top 30’ te bekijken

TV Oranje staat stil bij sterfdag André Hazes

Dinsdag 23 september staat TV Oranje de hele dag in het teken van André Hazes, met als hoogtepunt de uitzending van de ‘André Hazes Top 30’. Vanzelfsprekend zijn de hele dag extra veel clips van André te zien, plus showflitsen waarin bekende Nederlandse artiesten herinneringen ophalen en vertellen wat André Hazes voor hen heeft betekend.

http://www.tvoranje.nl/

RADIONL organiseert van 22 t/m 26 september een ‘André Hazes Week’. Naast de ‘André Hazes Top 30’, die RADIONL uit zal zenden op maandag 22 september, zal iedere dag in ieder programma een kort fragmentje te horen zijn van een Hazes-nummer. De luisteraar mag raden om welk liedje het gaat.

http://www.radionl.fm/