Katy Perry kondigt extra show aan in Ziggy Dome

01-09-2014 @ 23:44

Vanwege de grote belangstelling voegt Katy Perry een tweede concert in Nederland toe aan The Prismatic World Tour. Op dinsdag 10 maart geeft de zangeres een extra concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert van 9 maart is uitverkocht. 

Katy Perry’s derde studioalbum PRISM kwam in oktober 2013 direct op #1 binnen in veel landen, waarmee het album zorgde voor de bestverkopende week uit Katy Perry’s carrière en ze de bestverkopende vrouwelijke artiest in de eerste week na de release van een nieuw album in 2013 in de VS werd. Sinds de release zijn er meer dan 6 miljoen albums verkocht over de hele wereld. De eerste single, Roar, werd een wereldhit en schoot ook naar de #1-positie wereldwijd, waarmee het Perry’s achtste #1-hitsingle in de Billboard Hot 100 werd. Roar is inmiddels wereldwijd 10 miljoen keer verkocht. Daarna werd de opvolgende single Dark Horse in veel landen ook #1. Onlangs is haar nieuwe single This is how we do uitgebracht.

In 2013 behaalde Katy Perry de meeste Twittervolgers van alle wereldsterren (56+ miljoen volgers), werd zij ambassadeur voor UNICEF, ontving ze twee Grammy Award-nominaties (voor Song of the Year en Best Pop Solo Performance), speelde ze een verpletterende versie van Roar onder de Brooklyn Bridge tijdens de MTV Video Music Awards en won tevens de prijs voor beste vrouwelijke artiest bij de MTV European Music Awards. Ook dit jaar viel Katy Perry in de prijzen bij de MTV European Music Awards in de categorie Best Female Video voor Dark Horse.

KATY PERRY - THE PRISMATIC WORLD TOUR

10 maart 2015, Ziggo Dome - Amsterdam EXTRA CONCERT
9 maart 2015, Ziggo Dome - Amsterdam UITVERKOCHT

Aanvang: 20.00 uur. Entree: vanaf €35 (excl. servicekosten)

videoclip This is how we do

http://www.katyperry.com/

https://twitter.com/katyperry