De Romeo's enorm succesvol in Vlaanderen, nu Nederland?

30-06-2014 @ 11:10

De Vlaamse groep De Romeo's ontstaat in 2003. Davy Gilles en Chris Van Tongelen staan samen in de musical Romeo & Julia. Die samenwerking valt goed en ze besluiten om verder samen te werken. Gunther Levi wordt er bijgehaald en daarmee is De Romeo's een feit. Er wordt een enorme status opgebouwd en overal waar de drie heren komen, bij voorkeur in maatpak, wordt een feestje gebouwd. Want daar staan ze voor garant… 100% feest!

In 2004 gaan ze de studio in en dat levert twee Nederlandstalige singles op: ‘Strand’ en ‘Nooit te laat’, waarmee ze in Vlaanderen succevsol zijn. Het eerste album volgt in 2006, getiteld ‘Non Stop Party’, de titel spreekt voor zich: één groot feest, een album met de leukste medleys. In 2008 volgt album nummer twee, ‘The party goes on’. Meer optredens in feesttenten en festivals en in 2008 treden ze ook op tijdens het Schlagerfestival in Hasselt (B). De Romeo’s zijn er ieder jaar bij en zorgen er mede voor dat dit hét meezingfeest van Vlaanderen wordt!
In 2011 verrassen ze vriend en vijand met het album ‘De Romeo’s in ’t Wit’ het album haalt in een mum van tijd goud. De single “Viva De Romeo’s” wordt een dikke hit!
In 2012 volgt het album ‘Feesten in stijl’. In 2013 is nog succesvoller en ze winnen o.a. awards voor ‘Beste Groep’, ‘Beste Groep Ambiance’ en de absolute Anne Award, samen met Jan Smit, voor hun #1-hit ‘Zingen, Lachen, Dansen’! 

In juni 2013 verschijnt het dubbelalbum ’10′, vanwege hun 10 jarig lustrum. Het album wordt goud! Ook vullen voor het 5e jaar op rij de Ethias Arena met hun welbefaamde Zingpaleis.  

2014 Start met de single 'Jij bent zo mooi', ddie ze samen met Willy Sommers uitbrengen. Het liedje slaat enorm aan en is een #1hit in De Vlaamse Top 10. Na vijf jaar hebben ze de deuren van Het Zingpaleis gesloten en is Hasselt ingeruild voor de Lotto Arena in Antwerpen waar ze op 31 oktober 2014 hun 'Feestival' zullen brengen.

Voor 2014 en 2015 ligt de focus bij De Romeo's ook op Nederland en waarmee ze gaan samenwerken met Jan Smit. Eerste resultaat is de single 'Deze is voor Julia'.

http://deromeos.be/

downloadlink single 'Deze is voor Julia'

https://www.facebook.com/deromeos