YG, Isaiah Rashad, Great Minds, Reazun en Diggy Dex op affiche van Woo Hah

12-04-2014 @ 13:47

WOO HAH! festival breidt haar affiche verder uit met YG, Isaiah Rashad, Great Minds, Reazun en Diggy Dex. Deze namen worden toegevoegd aan de imposante lijst van hiphopartiesten die op 6 juli op het hiphop festival komen optreden. De ambassador tickets zijn al geruime tijd uitverkocht en de reguliere ticketverkoop loopt voorspoedig. WOO HAH! wordt in de Spoorzone in Tilburg gehouden, gelegen naast het centraal station. Eerder bevestigde de organisatie al onder andere Chance The Rapper, Earl Sweatshirt, Danny Brown, Method Man & Redman en De Jeugd van Tegenwoordig voor het festival.

Na eerder internationale sterren als Chance The Rapper, Danny Brown en Method Man & Redman bevestigd te hebben, komt het WOO HAH! festival, een samenwerking tussen 013 Poppodium en Mojo Concerts, met een vijftal nieuwe namen. De Amerikaanse acts YG en Isaiah Rashad zijn toegevoegd aan de line-up. Evenals de Nederlandse acts Great Minds, Reazun en Diggy Dex.

YG is een van de populairste upcoming rappers uit de West Coast. In 2009 lanceerde de rapper zijn single ‘Toot It And Boot It’ waarna hij al snel werd opgepikt door Def Jam Recordings. Young Gangsta, zoals hij voluit benoemd mag worden, bracht vorig jaar zijn album ‘My Krazy Life’ uit waar hij al samenwerkte met grootwichten als Kendrick Lamar, Drake en Schoolboy Q.

Isaiah Rashad is de jongste telg binnen de Top Dawg Entertainment familie. Dit befaamde label is de thuisbasis van onder andere Kendrick Lamar en Schoolboy Q. Isaiah kan prima op eigen benen staan en gaat gegarandeerd bewijzen dat hij de rol van jongste talent op TDE moeiteloos aan kan.

Naast YG en Isaiah Rashad zijn ook Great Minds, Reazun en Diggy Dex voor WOO HAH! bevestigd. Great Minds is een Nederlandse hiphop supergroep met Sticks (Opgezwolle), Jiggy Djé, Winne en Dr. Moon. In 2013 waren ze nog de gevierde headliner van Definitie van Hiphop in 013. Reazun is het meest bekend van zijn rol als M C uit het Kyteman kamp. Diggy Dex heeft onlangs zijn nieuwe album 'Do It Yourself' uitgebracht en een succesvolle clubtour in Nederland afgerond.

Op dit moment zijn in totaal de volgende 15 artiesten bekend:

Method Man & Redman
Earl Sweatshirt
Chance The Rapper
De Jeugd van Tegenwoordig
Danny Brown
YG
Isaiah Rashad
Great Minds
Typhoon + band
Dret & Krulle
Digitzz,
Reazun
Diggy Dex
Ares
Timmietex
AER

Naast een nog aan te kondigen laatste batch interessante nationale en internationale acts wordt er veel aandacht besteed aan randprogrammering. Verwacht in een later stadium dan ook, naast nog meer muzikale top acts, nieuws over skateboarding, hiphop lifestyle & clothing, spoken word en stand up comedy als onderdeel van het festival.

WOO HAH! is een samenwerking tussen Mojo Concerts en 013 Poppodium. De Spoorzone van Tilburg is een unieke locatie in het centrum van Tilburg: een gebied voor kennis en innovatie waar heden en verleden samenkomen. De perfecte rauwe en industrieel ogende locatie voor WOO HAH!. De ambassador tickets waren binnen twee weken uitverkocht. De reguliere voorverkoop is inmiddels in volle gang. Deze tickets kosten €39. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster en www.woohahfestival.com

www.woohahfestival.com of volg WOO HAH! op Facebook en Twitter.

WOO HAH! festival

Zondag 6 juli 2014
Spoorzone 013 - Tilburg
Regular-ticket: € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 13.30 uur