Nederlandse Onafhankelijke Label Markt naar Utrecht

04-12-2013 @ 23:00

Nederlandse Onafhankelijke Label Markt naar Utrecht

Markt op 13 december op jubileum Snowstar Records in Tivoli - Posterexpositie Joris Diks

De Onafhankelijke Label Markt gaat voor de eerste keer naar Utrecht. Na twee succesvolle edities in Amsterdam verplaatst de markt zich op vrijdag 13 december naar de Spiegelbar van Tivoli ter gelegenheid van het 10-jarige jublieum van Snowstar Records.

Op de Onafhankelijke Label Markt etaleren en verkopen onafhankelijke muziekmaatschappijen hun spullen direct aan het publiek. Niet alleen jubilaris Snowstar Records is aanwezig, ook de vertegenwoordigers van Excelsior Recordings, Grey Past Records, Blowpipe, Subroutine, Erased Tapes, Geertruida, Basserk, narrominded en Dox Records brengen hun mooie waar mee naar Utrecht.

In navolging van het succes van de poster-expo “Le Gig Poster?” samengesteld door postermaker Joris Diks op LeGuessWho?, zal een selectie hiervan ook onderdeel uitmaken van de Onafhankelijke Label Markt. Hier zullen gezeefdrukte posters te zien zijn van o.a. artiesten van de deelnemende labels.

De Label Markt is een viering van de onafhankelijke popcultuur, waar geshowd wordt wat er allemaal voor bijzonders vandaag de dag uitgebracht wordt. CD’s natuurlijk, maar vooral veel mooi vinyl, speciale uitgaven, boeken, posters, misdrukken allicht, en andere exclusieve spullen zullen worden tentoongesteld én verkocht. Beschouw het al een kruising tussen de platenbeurs, een grote expositie en een boerenmarkt.

De labelmarkt is vrij toegankelijk vanaf 17:00 - 20:30 uur op vrijdag 13 december in de Tivoli Spiegelbar (Oudegracht 245, Utrecht).

facebook.com/OnafhankelijkeLabelMarkt