Daryll-Ann kondigt try-out tour aan

12-10-2013 @ 12:41

Reünie-tour voorafgegaan door vijf extra shows

Daryll-Ann heeft in aanloop naar de eerder aangekondigde club tour een aantal try-out shows gepland. Naast de optredens in Nijmegen, Utrecht, Eindhoven, Groningen en Amsterdam speelt de band nog een vijf shows.

Tijdens de tour speelt de band een selectie van het oeuvre dat in november in de Daryll-Ann Box verschijnt. Frontman Jelle Paulusma heeft veel zin in de tour: "Er hangt een goeie sfeer in de oefenruimte. Voor de tour hebben we nu zo'n 30 nummers in de repetieruimte gespeeld. In 15 jaar is er niet zoveel veranderd, het voelt als dezelfde band van toen. Wij zijn nog steeds beter dan Oasis." Tijdens de try-out shows in Leeuwarden, Rotterdam, Emmen, Leiden en Hoorn speelt Daryll-Ann verschillende selecties van de nog te samen te stellen setlists. Paulusma: "We moeten dan waarschijnlijk nog wat zoeken. Tijdens de club tour moet het staan als een huis."

De box Daryll-Ann Again komt in november uit op cd en vinyl op het Re: label met daarin de uitgaven van de band op Kelt Records, Hut Recordings en alle studio-albums die zijn verschenen op Excelsior Recordings, aangevuld met demoversies en bijzondere live-opnamen.

Daryll-Ann Again Try-Out Tour

vr 03 jan: Leeuwarden - Asteriks
zo 12 jan: Rotterdam - Rotown
zo 02 feb: Emmen - Apollo
do 20 feb: Leiden - Qbus
zo 23 feb: Hoorn - Huis verloren

Daryll-Ann Again Club Tour

wo 26 feb: Nijmegen - Doornroosje
do 06 mrt: Utrecht - Tivoli
vr 07 mrt: Eindhoven - Effenaar
wo 12 mrt: Groningen - Oosterpoort
do 13 mrt: Amsterdam - Paradiso

http://www.daryllann.com/

https://twitter.com/daryll_ann