World Music Dome: Duitslands grootste en regenbestendige openluchtfestival

09-05-2013 @ 09:49

Op zondag 9 juni 2013 zal Frankfurt in Duitsland een dag lang het episch centrum zijn van de mondiale dance cultuur. In het gigantische Commerzbank-Arena stadion lanceert de Duitse organisator BigCityBeats het World Music Dome festival, een nog nooit eerder vertoond en spectaculair dagfestival met slechts de grootste namen uit de huidige DJ Champions League op de line-up. Met in totaal tien dansvloeren, honderd artiesten en ’s werelds grootste uitschuifbare dak garandeert dit baanbrekende festival niet alleen 100% regengarantie, maar doet het ook nog eens een officiële gooi naar het wereldrecord “grootste openlucht dansvloer ooit”.

De invasie van het mondiale DJ elitecorps kan niet indrukwekkender zijn wanneer de Commerzbank-Arena, de thuisbasis van voetbalclub Eintracht Frankfurt, haar poorten opent tussen elf uur ’s ochtends en elf uur ’s avonds voor dit mega festival op het heilige stadiongras. Niemand minder dan David Guetta, Tiësto, Axwell, Steve Aoki, Hardwell, Martin Solveig, Bingo Players, Deniz Koyu, Lexy & K-Paul en vele andere toppers werden vastgelegd door promotor BigCityBeats om deel uit te maken van het all-star rijtje optredende artiesten. En als je de Duitse techno grootmeester Sven Väth weet te strikken voor de openingsset, dan ben je als festivalpromotor een behoorlijke baas.

BigCityBeats gaat met World Music Dome een poging doen tot het officiële record van de grootste openlucht dansvloer ooit, iets wat zeker gaat lukken in dit hypermoderne amfitheater. Naast de uitgestrekte dansvlakte op het stadiongras zullen aan de Commerzbank-Arena tien zogenaamde “micro-floors” toegevoegd worden de - Club Music Circle - waar alle facetten van de elektronische dansmuziek de revue passeren. In totaal honderd artiesten zullen Frankfurt gedurende twaalf uur tot hoofdstad van de globale DJ cultuur transformeren.

BigCityBeatsWorld Music Dome is op alle vlakken een uniek evenement. Bekijk de imposante trailer en laat je overtuigen klik hier

World Music Dome

Datum: zondag 9 juni 2013

Locatie: Commerzbank-Arena – Frankfurt, Duitsland

Tijden: 11:00 - 23:00

Line up: o.a. David Guetta, Tiësto, Axwell, Steve Aoki, Hardwell, Martin Solveig, Bingo Players, Sven Väth, Deniz Koyu.

Kaarten voor World Music Dome zijn beschikbaar in de voorverkoop via http://www.bigcitybeats.de/wmd.php?action=tickets.

Voor meer info ga je naar http://www.bigcitybeats.de/wmd.php.