Biffy Clyro support act van Muse in Amsterdam Arena

09-04-2013 @ 19:07

De Schotse Biffy Clyro is support act voor Muse in de Amsterdam Arena op 4 juni.

Met hun alternatieve en experimentele rock en ruim een miljoen verkochte albums, timmert Biffy Clyro al sinds 1995 succesvol aan de weg. Het geluid van de band wordt gekenmerkt door een zware, melodische mix van gitaar, bas en drums waarbij alle drie de bandleden hun bijdrage leveren aan de zangpartijen. In Nederland trad Biffy Clyro op tijdens Lowlands (2007) en Pinkpop (2010) en in december 2009 deed de band een clubtour die voerde langs de Melkweg en Watt. Eind november vorig jaar stonden de drie jeugdvrienden in de bovenzaal van Paradiso voor een handjevol fans en onlangs wederom in de Melkweg (uitverkocht). Ook verzorgde de band eerder het voorprogramma voor Muse, op 14 november 2009. Nu, bijna drie jaar later en met alweer het zesde studio-album, getiteld 'Opposites', op zak, gaat ook Biffy Clyro een stapje hoger in de Amsterdam ArenA.

Q: “The slowest, most unlikely and most deserved British rock success story of the last twenty years, the unfeasible victory of three Celtic soul brothers”.

NME: “Biffy Clyro are back, bigger and bolder than ever.

Mojo: “Like all good dramas, ‘Opposites’ unravels to reveal a changes in its protaganists’ mind-set. Heartfelt and brilliantly executed, it’s a creative peak.

MUSE, THE 2ND LAW WORLD TOUR
+ support act Biffy Clyro

Dinsdag 4 juni 2013
Amsterdam ArenA
Entree: € 45 / € 49 / € 57 / € 59 / € 65 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.00 uur

www.muse.mu

www.biffyclyro.com.