Nieuwe single Lucky Charmes met support van o.a. Laidback Luke, Nicky Romero

18-02-2013 @ 17:48

De nieuwe single van Lucky Charmes krijgt al voor de release support van o.a. Laidback Luke, Nicky Romero, Vato Gonzalez, Dj Jean en Lucien Foort!
EMet daarbij een deal met Universal/ All Around The World in Engeland, een aankomende clubbanger op het Mixmash label van Laidback Luke, een officiele remix voor Paul van Dyk, toekomstige studiosessies met A-list artiesten en sinds kort onder contract bij Sony Music; Lucky Charmes maakt momenteel grote stappen!

Met zijn nieuwe single keert hij terug met een dijk van een hit, een bigroom house klapper voor in de piekuurtjes met vocals van de Amerikaanse singer/songwriter Corey Chorus. De track is al eerder te horen geweest in de Club FG Radioshow van Laidback Luke en Protocol Radio van Nicky Romero.

De samenwerking met Corey Chorus is een bijzondere. Deze getalenteerde singer/songwriter schrijft al meer dan tien jaar liedjes voor de grote sterren der aarde. Zo heeft Corey gewerkt met bekende sterren als Rihanna, Kelly Rowland, Usher, Ne-Yo, Brandy, Estelle, Jamie Fox en Enrique Iglesias. Wanneer je achternaam dan ook nog eens Chorus is, dan kan het niet anders dat de track heel goed is.

This Is It komt uit met verschillende remixen. Naast de originele versie van Lucky Charmes, zijn er ook remixen te vinden van Andy Callister (met support van Laidback Luke, Vato Gonzalez en Dj Jean), So Popken (support van Nicky Romero, La Fuente), Tony Verdult, Howard D, Diephuis (support van Lucien Foort) en AWIIN.

Bekijk via hier de officiele musicvideo op YouTube VEVO

Lucky Charmes ft Corey Chorus - This Is It

downloadlink single