Ex - The Voice kandidate DJEN presenteert eerste single: Long Gone

09-10-2012 @ 22:19

Dagblad Spits schreef: “Jenny (DJEN) rockt het podium én de coaches met de klassieker ‘I Alone’. Alle vier de stoelen draaien voor haar om. “And I alone love you!”, roept Roel van Velzen. Hij is onder de indruk van haar stem en dat ze rock zingt zonder een rockstem op te zetten, zegt hij. Dat Jenny al langer zingt ‘in het circuit’ is goed te merken. Ze lijkt totaal geen last te hebben van enige podiumvrees.

Na het The Voice Of Holland avontuur is voor DJEN de tijd nu rijp om de wereld kennis te laten maken met haar eerste single. Via een poll op DJEN’s Facebook pagina heeft ze haar fans mee laten beslissen welke track haar eerste single zou worden. De keuze is gevallen op de lekkere rocktrack ‘Long Gone’. De single is vanaf nu verkrijgbaar via de Nederlandse legale download portals.

Long Gone’ is het eerste liedje dat DJEN schreef en is nu opgenomen in de studio van producer Hans Eijkenaar en zijn vrouw Marieke van Grimbergen samen met de ex-bandleden van Anouk. ‘Long Gone’ beleeft deze week de live première tijdens een huiskamerconcert dat thuis plaats vindt bij de familie Davids die via Facebook gestemd heeft. DJEN vindt het belangrijk om haar fans op deze manier te bedanken voor de support via sociale media.

Muziek heeft in het leven DJEN altijd een hele grote rol gespeeld. Vanaf het moment dat zij gitaar leerde spelen, schrijft zij ook haar eigen nummers. Haar persoonlijke ervaringen en gevoelens vertaalt zij naar pure en intense poprocksongs. Deze songs zijn terug te horen op haar debuutalbum dat later dit jaar uitkomt.

www.facebook.com/DjenMusic

download link single