VanVelzen virtuele show & quiz

24-04-2020 @ 15:44

In deze bijzondere tijd waarin we afstand van elkaar moeten houden, zijn concerten zoals we ze vroeger kenden niet mogelijk. Ook borrels en feesten kunnen niet doorgaan, terwijl we juist nu meer dan ooit samen met elkaar gezellige avond willen beleven, want wat niet kan is dan ook weer extra aantrekkelijk. Maar… er kan meer dan je misschien denkt.

Roel van Velzen heeft met zijn band en team een programma ontwikkeld waarbij groepen, bijvoorbeeld de medewerkers van een bedrijf, een virtueel optreden kunnen krijgen en de interactie aangaan met Roel en zijn vaste band.

Vanachter hun eigen computers nemen alle medewerkers deel aan het videoconcert via een video-conferencing programma. Zij zien elkaar en zij zien en horen Roel en zijn band. De band wordt gemixt door hun eigen live-mixer en de audio zal voor de luisteraar dan ook van studio kwaliteit zijn. De beelden worden met meerdere camera’s opgenomen en een regisseur zorgt ervoor dat het ook visueel een spetterende show wordt.

Benieuw naar hoe het programma eruit zou kunnen zien? Lees hier meer!

Over VanVelzen
Roel van Velzen begon zijn carrière bij dezelfde improvisatie-cabaretgroep als Arjen Lubach en speelde liefst zeven jaar bij Crazy Piano’s. Als geen ander verstaat hij de kunst om zijn publiek niet alleen toe te zingen, maar ook te vermaken en bij de show te betrekken en iedereen in het publiek een glimlach op het gezicht te bezorgen.

https://www.facebook.com/VanVelzenMusic/