Populaire radioprogramma Juize naar SlamFM

28-06-2012 @ 22:02

Vanaf zondag 9 september is het populaire R&B en hiphop radioprogramma Juize te beluisteren op SLAM!FM. De inhoud van de succesvolle urbanshow past perfect bij de sound van het jongerenstation. SLAM!FM wil Juize een prominente rol geven, met als belangrijke focus meer aandacht voor acts en talent uit Nederland. Ongewijzigd blijven op zondagavond de nieuwste tracks, ultieme classics, mixes en up-to-date info uit de scene verzorgd door Mr. Juize himself Jeff Enser (DJ Jeff).

Programmadirecteur SLAM!FM, Menno de Boer: “Juize & SLAM!FM zijn een super match. We willen dat Juize hét merk van Nederland wordt op het gebied van hiphop en R&B. We gaan er een interactieve show van maken waar alles kan en iedereen uit de scene welkom is. Juize op SLAM!FM wordt nog meer Nederland, nog meer nieuwe sounds en nóg meer live!

Juize blijft tot de verhuisdozen zijn ingepakt iedere zondagavond van 20.00 tot 0.00 uur te beluisteren op Radio 538, waar de radioshow al sinds 1999 te vinden is.

Het digitale radiostation Juize blijft zelfstandig bestaan en is al jaren hét digitale urban station van Nederland! Het kanaal zendt 24 uur per dag, zeven dagen in de week de nieuwste hiphop en R&B from A to Z uit.

Meer informatie: www.slamfm.nl

http://www.538juize.nl/