Nobody Beats The Drum tekent bij 's werelds grootste dance agency

28-03-2012 @ 14:21

Nederlandse electro-liveband Nobody Beats The Drum zal dit jaar weinig in hun thuisland te vinden zijn. Op het moment bevindt de act zich in de VS waar ze een tour doen van een maand. Onderdeel van deze tour waren vijf optredens op SXSW, Texas en vier op Miami WMC, Florida. 23 Maart mocht Nobody Beats The Drum de worldwide stage afsluiten op Ultra Music Festival; het grootste dance-festival ter wereld.
Een dag voor dat optreden tekende de band bij de grootste electro/dance agency ter wereld; AM Only. Naast Nobody Beats The Drum verzorgen zij ook boekingen voor artiesten als David Guetta, Tiësto en Skrillex.

De reacties van publiek en media tijdens de huidige tour zijn zo enthousiast, dat de band nog geen maand na terugkomst in Nederland weer terug mag vliegen voor een reeks festivalshows in de US. In de maanden mei, juni en juli worden onder andere Sasquatch in Washington, Governors Ball in New York en Wakarusa in Michigan aangedaan. Allemaal festivals van formaat Lowlands. Hier zal Nobody Beats The Drum optreden met hun visuele 333" stellage, waarmee ze tussen Amsterdam Dance Event en Noorderslag ook in Nederland getourd hebben. Van deze 'Amazing 333" Telenovem Automaton' staat nu een exacte kopie in opslag in Philadelphia.

Zoals bandlid Sjam Sjamsoedin in een interview tijdens de huidige Amerikaanse tour al antwoordde: "We might not get home for a while. Sorry mom".

Meer informatie:
www.nobodybeatsthedrum.com
www.amonly.com/NobodyBeatsTheDrum

https://twitter.com/#!/nbtd