Tweede album The Ting Tings

25-02-2012 @ 16:22

Het tweede album van het Engelse electro-pop duo The Ting Tings is getiteld "Sounds From Nowheresville". Na het grote succes van het eerste album ‘We Started Nothing,’ tourde de band twee jaar de hele wereld over voordat ze terugkeerden naar de studio..

Jules De Martino en Katie White kozen Berlijn om op te nemen, maar daar verdwenen veel van de opgenomen tracks waar ze niet tevreden over waren weer in de prullebak. Ze vertrokken naar Zuid-Spanje, gooiden alle externe verwachtingen de deur uit en maakten daar het uiteindelijke resultaat, de 10 tracks op ‘Songs From Nowheresville.’

The Ting Tings verkochten van hun debuutalbum,met daarop de hits ‘That’s Not My Name’ en ‘Shut Up And Let Me Go’ wereldwijd 2 miljoen exemplaren. Hun muziek werd o.a. gebruikt in de film Slumdog Millionaire. Ze ontvingen in 2009 een Grammy nominatie voor ‘Best New Artist’. De eerste single van het nieuwe album is "Hang it up" . Via internet was het nummer "Soul killing" begin febrruari al van het album gelanceerd.

Maart en april van dit jaar gaat het duo touren in Noord-Amerika, Mexico, en enkele optredens in Zuid-Amerika, tegen de zomer zullen er mogelijk optredens in Europa plaatsvinden.

Ting Tings // Sounds From Nowheresville

Release: 27.02.2012
sony music

http://www.thetingtings.com/thetings/

https://twitter.com/#!/Thetings

download link single "Hang it up"

You Tube "Hang it up"