Postman tekent managementdeal bij De Water Music & Media

29-01-2012 @ 16:53

Remon Stotijn, bekend onder zijn artiestennaam Postman (en voormalig boegbeeld van Nederlands meest succesvolle hiphop crossover act Postmen) heeft een management deal getekend bij het Rotterdamse De Water Music & Media.

De artiest schreef meerdere top 40-hits voor andere artiesten en gooide hoge ogen met albums als Documents, Revival en Green. Postman's nieuwe album Apples & Oranges (met een krachtige bijdrage van zijn vrouw Alyssa Stotijn) is goed ontvangen.

Ter promotie van Apples & Oranges zal Postman binnenkort zijn nieuwe single uitbrengen.

Björn de Water, van De Water Music & Media, werkte intensief samen met de succesvolle Amerikaanse hiphopformatie Delinquent Habits en is o.a. manager van songwriter/ producer Eddie Middle-Line waarvoor hij samen met Simon Napier-Bell (Wham!, The Yardbirds e.a.) werkt.

Postman en De Water Music & Media hebben grote plannen voor ogen, die verder gaan dan alleen de act Postman. In navolging van de eerdere hits die Stotijn schreef gaat hij zich de komende tijd naast Postman nadrukkelijk richten op songwriting voor andere (internationale) artiesten. Daarnaast wordt achter de schermen gewerkt aan een veelbelovend overkoepelend project.

http://www.postmanmusic.com/

http://www.facebook.com/PostmanOfficial

downloadlink album Apples & Oranges

http://www.dewatermusic.com/