Eddie Middle-Line tekent bij Chrysalis/ De Water Music Publishing

06-12-2010 @ 20:44

De Rotterdamse songwriter/ producer Eddie Middle-Line heeft op maandag 6 december een deal getekend met de nieuwe samenwerking tussen Chrysalis en De Water Music & Media, genaamd De Water Music Publishing. De stal van Chrysalis, waar onder andere ook David Bowie, Kraak & Smaak, het Thriller album van Michael Jackson en Robbie Williams deel van uitmaken, zal zo in Nederland een goede vertegenwoordiging krijgen vanuit de dance scene. Eerder werd ook Don Diablo al gecontracteerd bij Chrysalis.
Het was een logische stap voor ons” vertelt managing director Björn de Water. “ Chrysalis heeft in Nederland zeer nauwe banden met alle grote partijen in de dance/ house scene, en vormt daarbij ook een joint venture met Cloud 9 Music. Dit geeft perspectief en aangezien we van snel handelen houden is dit een ideale combinatie en samenwerking”.
De Water Music & Media, een Rotterdamse artist management agency dat onder meer werkt met Delinquent Habits (USA) heeft met het contracteren van Eddie Middle-Line haar eerste stap gezet in de dance industrie. “ Klopt” vervolgt De Water.” Ik ben er zelf na 1995 een tijd uitgeweest door mijn werkzaamheden in de rock-, metal- en pop-scene maar ik heb altijd het idee gehad om ook weer in de dance/ house wereld actief te zijn. Eddie Middle-Line gaat als een speer en met het nieuwe werk vanuit de samenwerking met Chrysalis beloofd 2011 een goed jaar te worden. We kijken er in ieder geval erg naar uit en we zijn blij met de samenwerking.

http://www.chrysalis.com/