Stem op de genomineerden van de Interactive Awards 2012

28-12-2011 @ 23:11

De nominaties voor de Interactive Awards 2012 zijn bekend. De jury heeft alle ingezonden concepten zorgvuldig beoordeeld en is gekomen tot de volgende zes genomineerden.
Artist Award: Lorrainville, Only Seven Left, The Black Atlantic.
Company Award: Shuffler.fm, Mobile Roadie, Repudo.

Tot 10 januari kan het publiek stemmen op de genomineerde artiest die volgens hen de Artist Award moet winnen. Stemmen kan via de website van de Interactive Awards: http://www.interactive-award.nl/

De winnaar van de Company Award wordt door de jury geselecteerd. Tijdens de award ceremony op 13 januari 2012, van 16.30 tot 17.30 uur, presenteren de zes genomineerden zich, door middel van een korte pitch, aan de jury. De winnaars van de Artist en Company Award nemen een cheque van 5.000 euro mee naar huis.

De jury
De onafhankelijke jury van professionals uit de muziek en nieuwe media bestaat uit: Shawn O'Keefe (South by Southwest), Joris Bos (Buma/Stemra), Gilles de Smit (22tracks, winnaar 2011), David Janssen (Palomine, winnaar 2011), Thijs Helfrich (medeoprichter theFactor.e).

Interactive Program
Voorafgaand aan de Interactive Awards vindt op donderdag 12 en vrijdag 13 januari een interactief programma plaats met toonaangevende sprekers en bedrijven uit binnen- en buitenland. Het interactive programma is onderdeel van de conferentie van Eurosonic Noorderslag, Meer over het interactive programma vindt u hier: http://conference.eurosonic-noorderslag.nl/

Interactive Awards 2012
De Interactive Awards 2012 zijn een samenwerking tussen internetbureau theFactor.e, Buma/Stemra en Eurosonic Noorderslag. Met de Artist Award worden acts gestimuleerd in het maken van opvallende interactieve campagnes en bijzondere online initiatieven. De Company Award stimuleert inspirerende, interactieve muziekportals, die de auteursrechten in acht nemen.

Informatie over de Interactive Awards is te vinden op www.interactive-awards.nl

U kunt zich nog registreren voor de conferentie van Eurosonic Noorderslag:
http://conference.eurosonic-noorderslag.nl/nl/registreren/