JuJu Bros brengt wereldmuziek om van te watertanden

11-11-2011 @ 19:03

De all-star formatie JUJU BROS is er één om van te watertanden. Ze bewijzen met hun nieuwe album ‘Joint Forces’ dat je voor goede muziek niet over de landgrens hoeft te gaan. Het debuutalbum staat vol met lange nummers en solo’s en werken steeds toe naar een climax, wat het behoorlijk dansbaar maakt.
Na jarenlang gespeeld te hebben in verschillende groepen, richten Jos en Pablo de Haas een band op, met eigen repertoire, beïnvloed door Afrikaanse ritmes en melodieën, gecombineerd met bruisende jazz, stampende funk. Kortom, zoals fusion ooit bedoeld is. Na een reeks succesvolle optredens, is de eerste cd inmiddels een feit: ‘Joint Forces’. Een uniek statement van twee broers die eindelijk hun eigen geluid ontdekken.

Op 18 november komt het album ‘Joint Forces’ uit zowel digitaal als op CD.  Bij Toko MC in Amsterdam vindt op 20 november vanaf 17.00 uur de releaseparty van ‘Joint Forces’ plaats. 

De creatieve kern van Juju Bros bestaat uit de broers Pablo de Haas (saxofoon en EWI) en Jos de Haas (percussie). Voor het debuutalbum ‘Joint Forces’ bundelden zij hun krachten met Stefan Schmid toetsenist van Zuco 103, zijn bandgenoot en drummer Stefan Kruger, (zes-snarig) bastalent Udo Pannekeet (Pitch Pine Project) en het ‘enfant terrible’ op de gitaar Anton Goudsmit (New Cool Collective, Ploctones).  

Juju Bros live:
02 december - Radio 6 - Mijke´s Middag
16 december - Paard van Troje - Den Haag
17 december - Nieuwe Nor - Heerlen

Album tracklist:
01.  Cucamonga
02.  S.I.S.O.L.
03.  Eddiething
04.  Moods
05.  Cyberpimp
06.  Bandafeleko/Yemaya
07.  It’s Okay
08.  Medium Dry
09.  Nine Fingers
10.  Frozen Monkey Vomit
11.  Frozen Monkey Vomit Part 2
 
www.jujubros.com
www.doxrecords.com
www.tokomc.nl

http://nl-nl.facebook.com/pages/JUJU-BROS