100 miljoen views voor videoclip Armin van Buuren

24-08-2011 @ 17:45

De officiële videoclip van ‘In & Out of Love’ van Armin van Buuren samen met Sharon den Adel van Within Temptation, is inmiddels al meer dan 100 miljoen keer bekeken. De in augustus 2008 geplaatste video heeft de meeste ‘likes’ op de Nederlandse YouTube ontvangen en is wereldwijd #12 van de meest bekeken entertainment video’s aller tijden. Drie jaar nadat de single is uitgebracht, is deze hit van Armin van Buuren nog steeds razend populair.    

Binnen 10 uur na het uploaden was de clip al de meeste bediscussieerde, hoogst beoordeelde en meest favoriete video voor die dag. Drie jaar later is de video, geproduceerd door Corrino, één van de meest succesvolle van de Nederlandse DJ/producer. ‘In & Out of Love’, van zijn derde artiestenalbum ‘Imagine’, werd gevolgd door de single ‘Broken Tonight’ en de release van zijn vierde artiestenalbum, ‘Mirage’.

Armin van Buuren is momenteel aan het touren door Europa, Groot-Brittannië en vanaf 1 september staan weer optreden in de Verenigde Staten op de planning o.a. in Las Vegas, Orlando, New York. Na de zomer keert zijn Armin Only – Mirage tour terug met een show in Los Angeles op 29 oktober. Sharon den Adel zal met haar rockband Within Temptation (dat recentelijk het vijfde album ‘The Unforgiving’ heeft uitgebracht) de aankomende maanden touren in 20 landen, waaronder de US, UK, Duitsland en Frankrijk.

Armada Music zal in september een speciale remix pack van de tweede single van het album, ‘Sinéad’, uitbrengen.

www.armadamusic.com
http://youtu.be/TxvpctgU_s8