Caro Emerald special guest op mainstage van Dutch Valley

22-06-2011 @ 21:21

Dutch Valley, het grootste festival van Nederlandse bodem, heeft bekendgemaakt wie de Mystery Guest is, die op zaterdag 13 augustus zal schitteren in de Velsen Valley bij Spaarnwoude. Niemand minder dan Caro Emerald zal het grootste podium van Dutch Valley bestijgen voor een weergaloos concert. Na een gedwongen periode van rust geeft de Nederlandse superster deze zomer weer vol gas. En waar kan dat beter dan op het hoofdpodium van het evenement met de meeste en grootste artiesten van eigen bodem: Dutch Valley Festival!

Internationale sensatie
Sinds het uitbrengen van de CD ‘Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’ is Caro Emerald in recordtempo uitgegroeid tot één van de grootste sterren van Nederlandse bodem. Het album heeft 30 weken op #1 gestaan in de Nederlandse Album Top 100. Daarmee verbrak ze het record van Michael Jacksons ‘Thriller’ die het 26 weken volhield op de 1e positie.

Ook buiten de landsgrenzen groeit de populariteit van Emerald sterk. Zo is het album en de single ‘A Night Like This’ goud in Duitsland. Ook Engeland, een moeilijke markt voor Nederlands talent, lijkt als een blok te vallen voor Caro. BBC Radio 2 draait ‘A Night Like This’ nog steeds grijs en de single behaalde de Top 5. Haar album staat top 10 genoteerd in de Engelse Album Top 100. Zie music charts

Deze zomer staat Caro Emerald op een aantal gerenommeerde Europese festivals waaronder Milano Jazzin’ Festival, Zeltfestival Ruhr en Umbria Jazz. Maar op zaterdag 13 augustus staat deze Nederlandse trots op het Mainstage van Dutch Valley Festival.

Over Dutch Valley Festival
Naast Caro Emerald staan op de Dutch Valley Mainstage ook Kane, VanVelzen, Ilse DeLange, 3JS, Jan Smit, Racoon en Jacqueline Govaert. Behalve de Mainstage omvat het festival een openlucht Rock podium en tien tenten. Van Nederpop tot Hip Hop, van Après Ski tot Megapiraat, Palingsound tot Hollandse Helden, Goud van Oud tot Smartlap, op Dutch Valley vind je alle stijlen die het Nederlandse product rijk is. Het evenement biedt plaats aan 30.000 bezoekers en het volledige programma is te vinden op www.dutchvalleyfestival.nl .

DUTCH VALLEY
Datum: zaterdag 13 augustus 2011
Lokatie: Velsen Valley, Spaarnwoude
Tijd: van 13.00 uur tot 23.00 uur