Kraak & Smaak nieuw album, en ook live op Eurosonic

13-01-2011 @ 18:49

Kraak & Smaak's derde studio-album, 'Electric Hustle', komt in de Benelux opnieuw uit op [PIAS] en staat gepland voor medio april. Na pakweg twee jaren van intensief spelen, het produceren van remixen en tussendoor werken aan nieuw eigen materiaal is de band eindelijk tevreden over het resultaat.

Op het nieuwe album valt een keur aan gastvocalisten te vinden, ondermeer Romanthony (bekend van o.a. Daft Punk), de Amerikaanse funk-legende Lee Fields, de upcoming Britse soulzanger John Turrell, Janne Schra (Schradinova en ex-Room Eleven), Dez en de eigen bandvocalisten Lex Empress en Sebastian. Ook de van James Brown bekende trombonist Fred Wesley blaast z'n partij mee.

In de tussentijd kan iedereen zich vermaken met de nieuwe clubsingle 'Dynamite feat. Sebastian', waarvan de opnieuw alom geroemde clip te vinden is op YouTube .

Komende donderdagavond 13 januari geeft Kraak & Smaak een try out concert in het Nijmeegse Doornroosje en 14 januari sluit men het Eurosonic Air podium spetterend af op de Grote Markt in Groningen. Later in het voorjaar zal een eerste Nederlandse clubtour volgen.

www.kraaksmaak.com