Classic Meets House met tweede avond In Klokgebouw Eindhoven

30-03-2011 @ 18:53

Ook Ellen Ten Damme toegevoegd aan line up
Wegens een overweldigende vraag naar kaarten heeft de organisatie van Classic Meets House besloten een tweede avond toe te voegen. Het unieke evenement Classic Meets House zal nu op 13 en 14 mei 2011 te beleven zijn in het Klokgebouw in Eindhoven.

Initiatiefnemer Rene Graumans: “De reacties van zowel het bedrijfsleven als particulieren zijn overweldigend. Ondanks dat het een gewaagd en volledig nieuw event is, waarvan de gasten slechts een gok kunnen doen naar hetgeen men gaat zien en horen, is de animo erg groot. We beseffen ons terdege dat we de lat erg hoog hebben gelegd, maar hebben er alle vertrouwen in dat we samen met deze topmuzikanten van beide avonden een groot succes gaan maken.

Tijdens het drie uur durende spektakel zullen zo’n vijftig topmuzikanten op het podium staan. Artiesten als Ellen Ten Damme, Carel Kraayenhof, Thijs van Leer, Jan Vayne, Petra Berger, Ffforte, Marc Canto en The Rainbow Gospel Singers zullen maar liefst acht verschillende genres ten gehore brengen. Dit alles onder begeleiding van een speciaal samengesteld orkest en DJ Ronald Molendijk.

Tijdens Classic Meets House blijft de DJ doordraaien terwijl muzikanten en orkest live spelen. De muzikale leiding is in handen van Jan-Willem Rozenboom, bekend als pianist en schrijver van Guus Meeuwis. De avond zal visueel ondersteund worden door een speciaal ontwikkelde lasershow. Na het concert zullen diverse DJ’s zorgen voor een sfeervolle afsluiting.

Het recent gerenoveerde Klokgebouw (voorheen Philips gebouw) is qua geluidskwaliteit en voorzieningen volledig aangepast aan de eisen van deze tijd. Naast 4.000 staanplaatsen in de zaal is er voor dit exclusieve concert een stijlvolle VIP-ruimte voor 400 personen.

Classic Meets House

Vrijdag 13 mei 2011 en zaterdag 14 mei 2011
Klokgebouw, Eindhoven
Zaal open: 19.00 uur, sluit 01.00 uur
start programma: 20.00 uur
Toegang: 59,00 euro per avond (excl. boekingskosten)
 
www.classicmeetshouse.nl