High Contrast Recordings presents: Artento Divini

27-03-2011 @ 16:13

Eén van de snelst rijzende sterren aan het Nederlandse trance firmament is ongetwijfeld Artento Divini. Met een stapel knallers op grote labels, een Pleasure Island anthem, een populaire radioshow en podcast en een kersverse remix voor Markus Schulz op zak, mag Artento Divini zijn cv nu aanvullen met een mix compilatie. In navolging van artiesten als o.a. Rank 1, Jochen Miller en Marcel Woods heeft Artento de samenstelling en mix op zich genomen van een nieuwe editie in de gerenommeerde “High Contrast Recordings Presents” serie. Deze digitale bundel, voorzien van 37 progressive, trance en tech trance tracks en twee full length mixen, is vanaf heden te downloaden.    

De immer gedreven Utrechter Artento Divini wordt door zowel de mondiale trance fanaat als collega artiesten beschouwd als een grote belofte. Het onderscheidende Artento Divini geluid kenmerkt zich door het gebruik van energieke opzwepende ritmes en grootse melodielijnen, altijd voorzien van een ruw randje. Releases op befaamde labels als Spinnin Records, Armada Music, Doorn Records van Sander van Doorn, Garuda van Gareth Emery en huidige basis High Contrast Recordings behoren tot zijn imposante discografie. Het talent om zowel naadloze DJ sets neer te zetten doordrenkt van een dosis tomeloze energie als het consistent uitbrengen van hoge school producties is voor weinigen weggelegd, maar Artento Divini mag zich absoluut tot deze categorie rekenen.  

Voor High Contrast Recordings Presents: Artento Divini selecteerde de  sympathieke producer/DJ niet minder dan 37 tracks die zowel individueel als in twee DJ mixen te downloaden zijn. Een greep uit zijn eigen discografie levert de Artento Divini producties Energy Flash, Timezone, 1 Year Later (een co-productie met Jonas Stenberg) en zijn meest recente single My Sanctuary op. In de twee opzwepende mixen komen verder producties van grootheden als Marco V, Nicky Romero, Richard Durand, Scott Project, Orjan Nilsen, Sied van Riel en labelcollega Jochen Miller voorbij. Artento neemt tevens de gelegenheid om een gloednieuwe exclusieve remix te presenteren die hij produceerde voor Lisa Lashes, en introduceert hij zijn recent opgestarte progressive alias DTC door het toevoegen van de tracks Artento Divini presents DTC - Step en Lift Off .          

Check hier de YouTube links voor een preview van beide mixen:
Mix 1 :
Mix 2 :

High Contrast Recordings Presents Artento Divini begint haar reis op de digitale snelweg vanaf 25 maart 2011.

www.artentodivini.com
www.beyourselfmusic.com