Armada Music presenteert eigen stage Ultra Music Festival Argentiniƫ + Chili

01-02-2013 @ 13:43

Armada Music zal dit jaar voor het eerst haar eigen stage hebben op het Ultra Music Festival in Buenos Aires en Santiago. Zuid-Amerika maakt dit jaar kennis met ’s werelds grootste electronic dance music festival, dat bekend is om haar legendarische edities in Miami. Armada Music, voor het vierde jaar op rij verkozen tot ‘Best Global Record Label’ bij de International Dance Music Awards, zal op 23 februari zowel in Argentinië als Chili een eigen stage met DJ’s presenteren.

Naast Armin van Buuren en Dash Berlin, die bij beide edities op de Main Stage zullen draaien, serveert Armada Music ook nog een portie andere grote DJ namen. In ULTRA Buenos Aires, met het prachtige Puerto Madero als locatie, zullen op de Armada stage namen als Markus Schulz, Aly & Fila, Heatbeat, Omnia, Tenishia, Antillas en Marcelo Fratini draaien. Deze DJ’s vliegen in vanuit onder andere de Verenigde Staten, Egypte, Oekraine, Malta en Italië, en biedt dus een internationale line-up.

De danceliefhebbers uit Chili hoeven zich geen zorgen te maken, want tijdens ULTRA Chile in Santiago brengt Armada Music DJ’s Shogun, Alex M.O.R.P.H., Chris Schweizer, Tomas Heredia, Soul & Senses en vocalist Betsie Larkin voor een onvergetelijk optreden of DJ set op de Espacio Broadway. Tijd om het festival seizoen af te trappen!

www.ultrabuenosaires.com

www.ultrachile.com

www.armadamusic.com