Armada Music ontvangt 22 nominiaties bij International Dance Music Awards

07-02-2014 @ 15:38

Armada Music heeft voor de International Dance Music Awards 2014 maar liefst 22 nominaties ontvangen. Al vijf jaar op rij is het label de titelhouder van de ‘Best Global Record Label’ en ook dit jaar maakt het label kans op deze titel. Maykel Piron, managing director en medeoprichter van Armada Music, is na het ontvangen van de ‘Best Record Label Executive’ in 2010, 2011 en 2012, ook dit jaar weer genomineerd. Armin van Buuren, één van de medeoprichters van het label, ontving 10 nominaties binnen 9 verschillende categorieën.

Armin van Buuren, winnaar van de ‘Best Global DJ’ award in 2014, is onder andere weer genomineerd voor de categorie ‘Best Global DJ’, ‘Best Producer’ en ‘Best Radio Mix Show DJ’ voor zijn A State of Trance Radio show. Tracks van Dash Berlin, Markus Schulz, BT, Armin van Buuren en W&W zijn genomineerd voor ‘Best Trance Track’. De tracks van Tiga VS. Audion en Green Velvet, die Armada Music heeft getekend voor de Benelux, zijn in de race voor ‘Best Underground Dance Track’ en ‘Best House/Deep House Track’.

De International Dance Music Awards show zal eind maart plaatsvinden in Miami, VS, tijdens de 29ste editie van Winter Music Conference in Miami, VS, van 21 t/m 30 maart. Jaarlijks komen er meer dan 60.000 bezoekers uit 70 verschillende landen op de conference af, inclusief DJ's, label eigenaren en andere afgevaardigden van de dance scene. WMC is één van de belangrijkste happenings in de dance industrie. Eén van de hoogtepunten tijdens de WMC is de International Dance Music Awards show. Voor de IDMA's komen ieder jaar meer dan twee miljoen stemmen vanuit 206 landen binnen. Tijdens de award show worden awards in 55 verschillende categorieën uitgereikt. 

www.armadamusic.com