Duran Duran terug met een nieuw album

11-03-2011 @ 13:56

Na meer dan 80 miljoen verkochte albums, 18 hitsingles in de VS en 30 top-30 hits in Engeland, is Duran Duran terug met een nieuw album getiteld 'All you need is now'. De meest recente release van de groep was in 2007 met het album 'Red carpet massacre' en de DVD release 'Live at Hammersmith '82' in 2009. De allereerste hitsingle voor de groep stamt uit 1981 met 'Girls on film' van het album 'Duran Duran'.

De groep bestaat uit: Simon Le Bon, Nick Rhodes, John Taylor, Roger Taylor.

We zijn allemaal in het bezit van albums die ons direct raken, 'All You Need Is Now' gaat zo'n album worden. Duran Duran omarmde op hun nieuwste album het geluid, de melodiën en teksten waarmee ze in het verleden naar de top van de wereldwijde hitlijsten stegen.
Het resultaat, geproduceerd door Mark Ronson, klinkt als een klassieker. Mark Ronson noemde de samenwerking 'a privilege' en het resultaat 'jaw-dropping'. Luister en ontdek dat dit allemaal niet overdreven is, maar een feit. 'All You Need Is Now' is het missende deel in Duran Duran's discografie. Op de bandwebsite zijn al wat nummers van 'All You Need Is Now' te besluisteren.  

Verder zal vanaf maart muziek van Duran Duran gebruikt worden in een wereldwijde Dior campagne, waarin Kate Moss de hoofdrol speelt.

Live:
11 juni - The Hague Jazz Festival, Den Haag

http://www.duranduran.com/