High Heels in Concert presenteert cast met 4 topvrouwen

03-02-2011 @ 22:54

Maar liefst vier topvrouwen vertolken de hoofdrollen in dé vrouwenproductie van 2011 High Heels in Concert: Birgit Schuurman, Jelka van Houten, Lucretia van der Vloot en Dennis. In deze übervrouwelijke productie kruipen alle vier de dames in de huid van een Amsterdamse carrièrevrouw / moeder / vrijbuiter / yogafan. Stuk voor stuk eigentijdse, herkenbare en hilarische types die ijzersterk aansluiten bij de cast.

High Heels in Concert belooft nu al dé vrouwen-theaterhit te worden van seizoen 2010-2011. De vier vrouwen nemen de bezoeker op een column-achtige manier mee langs alle female-favorites zoals oneindig shoppen, lunchen, sauna, sex, nieuwe aanwinsten, 'carrière of toch kinderen?' en natuurlijk de altijd hopeloze mannen. Al deze elementen komen dan ook uitgebreid aan bod, afgewisseld met diverse songs die raken en inspireren.

Kortom, de ideale theateravond voor vriendinnen, die dol zijn op Gooische Vrouwen, smullen van S.A.T.C. (Slim, Aantrekkelijk, Trendy en Carrière-minded) en zich helemaal verliezen in Wodka & Lime en Evelien. Bovendien belooft het een echte ladies night te worden met natuurlijk een ladies treatment: een welkomstcocktail bij binnenkomst en aan het eind van de avond een overvolle goodiebag.

High Heels in Concert speelt vanaf 16 maart in diverse theaters in Nederland en gaat 22 maart in première in het nieuwe De La Mar Theater in Amsterdam.

http://onstage.nl/onstage