Caro Emerald completeert programma Eurosonic Air

03-01-2011 @ 17:35

Niemand minder dan Caro Emerald completeert het programma van het nieuwe, gratis toegankelijke buitenpodium Eurosonic Air tijdens Eurosonic Noorderslag. De populaire Nederlandse zangeres voerde met haar debuutalbum 'Deleted Scenes From The Cutting Room Floor' de jaarlijst van best verkochte albums van 2010 aan en eind december wist zij de Heineken Music Hall maar liefst drie keer uit te verkopen.

Het programma van Eurosonic Air ziet er als volgt uit: Op donderdag 13 januari treden respectievelijk Waylon, Alain Clark en Caro Emerald op. Het programma van vrijdag 14 januari bestaat uit optredens van Rigby, Racoon en tot slot Kraak & Smaak.

Eurosonic Air is een nieuw podium op de Grote Markt in Groningen tijdens Eurosonic Noorderslag, op donderdag 13 en vrijdag 14 januari 2011. Op beide dagen beginnen de concerten van Eurosonic Air om 20.00 uur. Verwachte eindtijd is middernacht. De toegang is gratis.

Het podium is een jubileumcadeautje aan de stad Groningen van Eurosonic Noorderslag, dat dit jaar 25 jaar bestaat. De keuze voor een puur Nederlands programma komt voort uit het feit dat Eurosonic Noorderslag dit jaar de focus legt op Nederlandse muziek (Dutch Impact, een initiatief van Muziek Centrum Nederland en Buma Cultuur).

Eurosonic Air wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Groningen, Provincie Groningen en GasTerra.

Meer informatie over Eurosonic Noorderslag is te vinden op www.eurosonic-noorderslag.nl