Kane maakt zich op voor theatertour

27-09-2010 @ 17:19

Met nog enkele dagen te gaan en ruim 10 uitverkochte zalen in het vizier, maakt de succesvolle Nederlandse rockband Kane zich op voor hun eerste theatertour. Donderdag 30 september start de 'No Surrender'-theatertour, dè uitgelezen mogelijkheid om Kane te zien zoals Kane nog niet eerder te zien was: intiem en akoestisch. Voor de overige zalen is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Bovendien verscheen vrijdag 24 september een Platinum Edition van het huidige album, aangevuld met A Little Something Extra. Op deze bonus disc staan unieke akoestische opnames van de singles 'No Surrender', 'Love Over Healing', 'In Over My Head', 'Scream' en de albumtrack 'Point Blank', plus de exclusieve uitvoering van 'No Surrender' met actrice Carice van Houten, en een Opposites/Big2 remix van 'No Surrender'.

Dinand Woesthoff: "Op dit album staan vijf tracks die onderdeel zijn van de eerste repetitiedag voor onze allereerste akoestische tour ooit. "Een heuse theatertour ja! Spannend! De uitdaging is om groot te klinken door klein te spelen. Het vraagt om een hele andere benadering van de songs. En die gaan we zoeken in het theater".

http://www.kane.nl/site