Nieuwe single Vinzzent in aantocht

20-09-2010 @ 17:20

Groen (wit blauw geel rood) is de nieuwe single van Vinzzent.
Het nummer is geschreven door onze zuiderburen Patrick Renier (Belle Perez) en David Vervoort (Lasgo). Zij benaderden Vinzzent voor dit nummer vanwege zijn stem en frisse uitstraling.

Groen (wit blauw geel rood) is een verliefdheidsliedje waarin Vinzzent
in kleuren de adoratie voor zijn geliefde omschrijft. Samen met zijn vaste producers van Vondelen en de Heer zijn ze er weer in geslaagd een kwalitatief goede productie neer te zetten met de feelgood-sound zoals we van Vinzzent gewend zijn. Het aanstekelijke deuntje zorgt ervoor dat het nummer je de hele dag blijft “achtervolgen”. 19 September jl. zong Vinzzent zijn nieuwe single voor het eerst tijdens Oosterhout live waar ruim vierduizend man met de handen in de lucht meedeinden op Groen. Dat is een goed voorteken.

Na zijn deelname aan het Nationaal Songfestival wordt Vinzzent als publiekslieveling wekenlang achtervolgd mede door de Spaanse versie waar men zo ontzettend benieuwd naar is. Kort na het NSF lanceert hij ‘Dromendans’ wat meteen een enorme hit wordt. Het nummer komt overal voorbij; in kroegen, feesttenten, vakantiebestemmingen etc. Als hoogtepunt dansten 2500 studenten in Tilburg tegelijkertijd hun eigen Dromendans tijdens een optreden. Vinzzent zijn carrière gaat op dit moment in een stroomversnelling. Met een goed gevulde agenda reist hij het hele land door.

’Groen’ ligt vanaf 24 september in de winkels en is via verschillende download-portals te downloaden.

Voor meer informatie over Vinzzent: www.vinzzent.nl