NL: Vinzzent - Merry Christmas song

12-12-2011 @ 22:55

Speciaal voor de Kerstopname van het nieuwe programma van TROS Sterren.nlSterrenparade’ dook Vinzzent de studio in om zijn Kerstnummer voor het TV programma op te nemen.

Het resultaat was zo verrassend waarop spontaan besloten werd de single digitaal te releasen en een Kerstclip op te nemen. “Merry Christmas Song” is een uptempo en vrolijk kerstnummer wat je meteen in kerstsfeer brengt.

Vinzzent ziet de spontane release van ‘Merry Christmas Song’ als mooie afsluiting van een voor hem succesvol jaar waarin o.a. zijn Dromendans door 3FM DJ’s Coen en Sander nieuw leven werd ingeblazen en voor zijn videoclips een BUMA NL Award won.

Een leuk detail is dan ook dat een aantal figuranten uit zijn vorige videoclips terugkeren in deze kerstclip en Vinzzent o.a. met Playmate Dorien Rose een vrolijk kerstfeest beleeft.

De clip werd opgenomen aan de Zeeuwse Kust in Grand Hotel Amadore Arion in Vlissingen en op de schaatsbaan in Middelburg. Directeur Jerry van Zuijlen van de Zeeuwse Hotelketens was na het beluisteren van het kerstnummer laaiend enthousiast dat hij meteen zijn locatie ter beschikking stelde.

Merry Christmas Song’ is voor het publiek vanaf 14 december beschikbaar op alle legale downloadplatforms en de videoclip wordt 13 december gelanceerd.

www.vinzzent.nl