TRAVIE MCCOY: VAN ZOMERHIT NAAR DEBUUTALBUM

19-08-2010 @ 20:41

Headline show in Amsterdam aangekondigd
De zomerse hitsingle Billionaire van Travie McCoy (featuring Bruno Mars) staat al weken in de hoogste regionen van de hitlijsten. In iTunes staat het nummer al sinds half juli in de top 3 en met de #4 in de single charts en een top 10 airplayhit is de zomerhit voor Travie McCoy een feit. De vocals op ‘Billionaire’ worden verzorgd door Bruno Mars, die onlangs hetzelfde deed voor B.o.B en daarmee een enorme hit scoort met Nothin’ On You.
Bekijk hier de video van Billionaire.

Billionaire
is de eerste single van het solo debuutalbum Lazarus, dat op 3 september wordt uitgebracht door Warner Music. Naast Bruno Mars werkte Travie McCoy voor dit album samen met onder andere Cee Lo Green en T-Pain. Ook heeft hij ook de hulp ingeschakeld van een aantal grote producers: the Stereotypes (Ne-Yo, Mary J. Blige), the Smeezingtons (B.o.B, K’Naan, Flo Rida), Detail (Akon, Lady Gaga), Evan ‘Kid’ Bogart (Adam Labert, Beyonce), Josh Abraham (30 Seconds To Mars) en Lucas Secon (Pixie Lott, Sean Paul, The Cab). Het resultaat is een zeer divers album waarop hiphop-, indie rock- en soulinvloeden te horen zijn.

Op 28 oktober komt Travie McCoy naar Nederland voor een exclusief optreden in de Melkweg in Amsterdam.

Travie McCoy – ook wel bekend als Travis McCoy – is de frontman van de band Gym Class Heroes. In 2006 bereikte deze band internationaal succes met het album As Cruel As School Children. In de Verenigde Staten behaalde dit album de gouden status. In Nederland werd het nummer Cupid’s Chokehold/Breakfast In America een top 5 airplay hit en stond geruime tijd hoog in de singlecharts. Travie McCoy en de Gym Class Heroes schrijven op dit moment aan een nieuw album dat volgend jaar wordt verwacht.

TRAVIE MCCOY: Lazarus
Release: 3 september 2010
warner music
      
www.traviemccoy.com