Bruno Mars met nieuwe single + album

06-10-2012 @ 12:56

Begin oktober heeft de Amerikaanse zanger, producer Bruno Mars zijn nieuwe single bekend gemaakt. De single heet Locked Out Of Heaven en is wereldwijd via YouTube geprimeurd. Locked Out Of Heaven is de eerste single van zijn nieuwe album Unorthodox Jukebox dat op 7 december zal uitkomen. Vanaf 3 oktober is de single overal verkrijgbaar. 

Unorthodox Jukebox is het tweede album van Bruno Mars en de opvolger van zijn in 2010 uitgebrachte debuutalbum Doo-Wops & Hooligans. In Nederland werd dat album met platina bekroond voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ook kwam het album op #1 binnen van de Album Top 100. Op Doo-Wops & Hooligans stonden o.a. de #1 hitsingle Just The Way You Are en Top 3 hitsingle Grenade. Bruno Mars stond in 2011 in Nederland al in een uitverkochte Paradiso en HMH en verzorgde de opening van de eerste editie van de finale van The Voice Of Holland.

Bruno Mars werd in 2011 en 2012 voor maar liefst elf Grammy Awards genomineerd, onder andere voor zijn werk als songwriter, producer, performer en samenwerking met andere artiesten. Hij ging naar huis met de Grammy Award voor “Best Male Pop Vocal Performance” voor zijn single Just The Way You Are. Samen met Philip Lawrence en Ari Levine vormt hij het succesvolle producers-/schrijverstrio The Smeezingtons. Ze zijn verantwoordelijk voor onder andere de hits Right Round van Flo Rida en Wavin’ Flag van K’naan. Ook schreef Bruno Mars mee aan de enorme hit F**ck You van Cee Lo Green. Nederland maakte kennis met Bruno Mars door de hits Nothin’ On You met B.o.B en Billionaire met Travie McCoy.

www.brunomars.com

https://twitter.com/BrunoMars