Nieuwe single van Bossche zanger William nu verkrijgbaar !

18-08-2010 @ 14:50

De uit ’s Hertogenbosch afkomstige William (1987) is voor het grote publiek een nieuwkomer in het volkse repertoire. Dat William als artiest “op de deur klopt” blijkt uit het feit dat hij in een betrekkelijk korte periode naam heeft gemaakt en veel goede reacties krijgt bij optredens in het land.
Zijn nieuwste single “Maar als de nacht valt” is niet zijn debuut. Op lokaal en regionaal vlak is hij al behoorlijk populair met liedjes als: "Zo'n mooie meid als jij", "Heb jij vanavond tijd voor mij" , evenals "Mamma Mia", "Oh Esmeralda" en "Stilte in je hart". Ook is er al een album uitgebracht in eigen beheer: "Ik wil het nog eens overdoen".

Al deze reacties zijn voor muzieklabel Rood-Hit-Blauw aanleiding om zijn nieuwste single “Maar als de nacht valt” landelijk te lanceren en te gaan promoten. De single bevat naast “Maar als de nacht” valt nog 2 andere tracks t.w. “Granada” en ”Ik wil het nog eens overdoen”. De single is opgenomen in de studio van Mario Veltman (studio Dimario).
Voor de teksten tekenden o.a. Gert Jan Dekkers en Kees Tel.
Zaterdag 23 oktober 2010 zal William in de Kentering te Rosmalen samen met Arnold Hofmans een concert geven m.m.v. diverse bekende artiesten.

De single is verkrijgbaar in de muziekwinkel, of als download op de bekende downloadplatforms, o.a. via http://www.megamediamagazine.nl

WilliamMaar als de nacht valt
Label: Rood-Hit-Blauw
Distr.: Pink Records Drachten          
www.zangerwilliam.nl
www.william14387.hyves.nl