Uniek duet gevolg van uitwisseling Gielmobiel

15-07-2010 @ 12:02

Shane Shu heeft een nieuwe versie opgenomen van zijn single “Push Me To the Ground”. Deze versie is uit nood geboren als gevolg van de uitnodiging van 3FM om dit nummer op een andere manier te vertolken tijdens een avond radioprogramma. De acoustische versie is een duet geworden met de Agua de Annique zangeres Anneke van Giersbergen. 14 juli jl. brachten zij dit nummer voor het eerst compleet live ten gehore bij de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM.
De twee hebben elkaar enkele maanden geleden leren kennen via een jam sessie in club Dauphine in Amsterdam en via de connectie van de Gielmobiel, een vast item in de show van Giel Beelen, hebben ze elkaar onlangs weer gesproken. De mobiele telefoon, die ‘van hand tot hand door bekend Nederland’ gaat, bracht de twee weer samen waarbij op verzoek van Shane spontaan de beslissing werd genomen om “Push Me To The Ground” als ballad opnieuw op te nemen.
Shane over de samenwerking: “De eerste keer dat ik haar hoorde zingen over mijn stem het gaf me de rillingen. Zo professioneel en down to earth”. Anneke vult aan: “Zingen met Shane Shu was gewoon zo leuk! Heerlijk positieve en vrolijke jongen.
De normale versie stond reeds op de playlist bij 3FM en was al een youtube-hit.
 
Shane Shu bracht in 2008 zijn debuutalbum ‘Shane Shu’ uit, met daarop de hitsingle “The Way She Talks To Me”. Eind augustus staat zijn opvolger in de planning, getiteld ‘Let’s Burn This Town’. In november zal Shane Shu een clubtour doen, met voorlopig de volgende data bevestigd:
06 november 2010 – Metropool / Hengelo
19 november 2010 – Speakers / Delft
20 november 2010 – Patronaat / Haarlem

http://www.myspace.com/shaneshu