Nieuwe album Frans Bauer: De mooiste jaren komen nog

13-10-2013 @ 19:37

Frans Bauer heeft een nieuw album uit en dat kan echt niemand ontgaan. Zelfs de gemiddelde luisteraar van 3FM weet het, want afgelopen week was hij te gast bij Giel Beelen, hij zong o.a. een cover van Rammstein, nl. 'Du hasst' waar inmiddels vrijwel iedereen het over heeft.
http://www.youtube.com/watch

Ook andere interessante uitingen zijn er te melden rond Frans Bauer, zo liet hij via Omroep Brabant weten dat zijn grootste wens is om een éénmalig stadionconcert te geven in een 'Groots' voetbalstadion. Bauer heeft twee favoriete stadions waar hij wil gaan optreden: het Philips Stadion in Eindhoven of De Kuip in Rotterdam.
"De titel van het nieuwe album 'De mooiste jaren komen nog' verwijzen naar zaken die ik absoluut ga realiseren", aldus Frans Bauer. "Het is een droomwens van mij om een stadionconcert te gaan geven. Er zijn twee stadions die mij aanspreken: het Philips Stadion in Eindhoven en aan de andere kant De Kuip in Rotterdam. Laten we dat maar eens gaan realiseren."

Sinds 10 oktober, de dag van de release van het nieuwe album "De mooiste jaren komen nog" is Frans bezig met een uitgebreide promotour, met ook bezoeken aan muziekwinkels en winkelcentra.

Vanaf zijn eerste albumnotering in 1995 met het album 'Op weg naar geluk' haalden maar liefst 11 albums een #1 notering, met in totaal 29 weken op #1.
34 Albums (jncl. 7 Duitstalige albums) haalden een albumnotering sinds 1995, deze zijn in totaal 910 weken genoteerd, dat is gemiddeld per album 27 weken.
De voorspelling voor dit album houdt dus in dat het album het komende half jaar in de Album Top 100 genoteerd zal staan en een kansrijke #1 positie.
Ook werd afgelopen week bekend dat de TROS een derde seizoen wil van Bauer op reis. Een vervolg op Bauer's Zigeunernacht en Vive La Frans dat zaterdagavond weer meer dan één miljoen kijkers trok.

Het album 'De mooiste jaren komen nog' wordt ook in Duitsland uitgebracht: "We hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan een goede vertaling. Eerst wordt de single in het Duits uitgebracht, maar het ziet er naar uit dat er ook veel belangstelling is voor het hele album."

http://www.fransbauer.nl/
https://www.facebook.com/pages/Frans-Bauer/
downloadlink album