Armin van Buuren lanceert nieuwe website

09-07-2010 @ 19:17

DJ/producer Armin van Buuren heeft zijn gloednieuwe website, www.arminvanbuuren.com , gelanceerd. Terwijl de dance scene met smart op zijn vierde artiestenalbum, ‘Mirage’, wacht, worden ze in de tussentijd getrakteerd op een nieuwe multimedia website, kompleet up to date met de laatste ontwikkelingen in online design.

De website, ontworpen door Dancefoundation, bevat alle Armin gerelateerde onderwerpen. Discografie, biografie, news, tour-schema, videos & media, shop en meer. Fans van zijn muziek kunnen nu alle tracks en remixes uit zijn uitgebreide discografie luisteren en ondertussen het laatste nieuws over zijn gigs, releases en aankomende Armin Only wereldtour lezen. Volgens Armin zelf was de website flink aan vernieuwing toe. Armin:”Het internetwereldje veranderd constant. Nu sociale media als Facebook en Twitter zo belangrijk zijn geworden moest ik mijn benadering met het World Wide Web veranderen. We hebben naar het commentaar van fans en promotors van over de hele wereld geluisterd en besloten een compleet andere website te maken, gebaseerd op hun kritiek. Wat willen mensen zien als ze naar de Armin van Buuren website gaan? Wat voor informatie zoeken ze? Ik hoop dat de nieuwe site overzichtelijk, handig en snel is in hun zoektocht naar wat er allemaal in mijn wereldje gaande is.

De website van de #1 DJ is geüpdate naar een nieuwe, 2010 versie, met de focus op het aankomende album, ‘Mirage’. De opvolger van ‘76’, ‘Shivers’ en ‘Imagine’ ligt 10 september 2010 in de winkel.
 
Voor meer info over zijn Armin Only Worldtour, check www.arminonly.com .