JASON DERÜLO OP WEG NAAR WERELDFAAM

09-07-2010 @ 08:24

Na de hitsingles Whatcha Say en In My Head is het nu tijd voor Ridin Solo, de derde single van Jason Derülo. Ridin Solo is TMF Superstream geweest en staat inmiddels op de playlist van Q Music en Slam FM. Op Youtube is de video al meer dan 13 miljoen keer bekeken. In de UK heeft Ridin Solo de #1 positie al bereikt en de rest van de wereld volgt snel. Ook in de US staat de single steevast in de Top 10. Bekijk hier de video van Ridin Solo.

Alle drie de singles zijn afkomstig van Jason’s gelijknamige debuutalbum Jason Derülo dat in maart 2010 is uitgebracht. Het album is inmiddels goud in de UK en wereldwijd 500.000 keer over de toonbank gegaan. Wil je weten hoe hij live klinkt? Bekijk hier één van zijn optredens.

Jason Derülo scoorde eind vorig jaar een wereldwijde hit met zijn debuutsingle Whatcha Say. Inmiddels heeft hij in totaal meer dan 8.500.000 singles verkocht. De in Miami geboren Jason Derülo is naast zanger ook danser, acteur en een zeer goede songschrijver. Zo is hij professioneel hip-hopdanser bij The Pfuzion Dance Company Inc., speelt hij zichzelf in de MTV film Turn the beat around en heeft hij naast het schrijven van songs voor zichzelf ook songs geschreven voor artiesten als Lil’ Wayne, Pitbull, P. Diddy, Danity Kane en Sean Kingston. Ook stond hij in het voorprogramma van Lady Gaga.
 
In het najaar zal Jason Derülo in ons land zijn. Op 20 september a.s. speelt hij namelijk in de Paradiso.
   
Voor meer informatie, zie www.jasonderulo.com