JASON DERÜLO DEBUTEERT MET GELIJKNAMIG ALBUM EN KOMT NAAR NEDERLAND

11-02-2010 @ 12:20

Op 19 maart verschijnt het debuutalbum van Jason Derülo. Het album met de gelijknamige titel Jason Derülo komt uit op Warner Bros. Records via een joint-vernture met J.R. Rotem´s label Beluga Heights. Het album is geproduceerd door J.R. Rotem, die eerder al samenwerkte met artiesten als Rihanna, Leona Lewis en Rick Ross. Alle tracks op dit album zijn geschreven of medegeschreven door Jason Derülo zelf en reflecteren zijn liefde voor verschillende muziekstijlen. Het album is een mix van pop, rock, electronic en R&B. “It’s definitely a music lover’s album,” legt de 20-jarige uit, “It reflects all my different influences, but it’s deeply rooted in pop.

Jason Derülo scoorde een wereldwijde hit met zijn debuutsingle Whatcha Say, waarvan meer dan vier miljoen digitale tracks zijn verkocht. Whatcha Say is gelijk ook de eerste single van zijn debuutalbum en is in Nederland bij Radio 538 Alarmschijf geweest en haalde de playlists van Slam FM, Q-Music, TMF en MTV.
In My Head is de tweede single van het album en gaat 2e week februari in Nederland in promotie. In het buitenland stijgt de single al snel in de charts. Bekijk hier de video van In My Head.

Op zaterdag 20 februari a.s. komt Jason Derülo naar ons land om zijn debuutalbum te promoten. Daarbij zal hij ook een exclusieve showcase geven voor prijswinnaars van Radio 538.

De in Miami geboren Jason Derülo is naast zanger ook danser, acteur en zeer goede songschrijver. Zo is hij professioneel hip-hopdanser bij The Pfuzion Dance Company Inc., speelt hij zichzelf in de nog uit te komen MTV film Turn the beat around en heeft hij naast het schrijven van songs voor zichzelf ook songs geschreven voor artiesten als Lil’ Wayne, Pitbull, P. Diddy, Danity Kane en Sean Kingston. Jason Derülo stond in het voorprogramma van Lady Gaga en is deze maand wereldwijd MTV Push Artist.

www.jasonderulo.com

Album: Jason Derülo
Releasedatum: 19 maart 2010
warner music