WOUTER HAMEL KOMT MET GIEL-REMIX VAN 'IN BETWEEN'

23-06-2010 @ 22:55

Perez Hilton maakt reclame voor Hamel
Een remix gemaakt door luisteraars van het radioprogramma Giel! (3FM) is officieel uitgebracht. Meer dan 60 remixers stuurden hun versie van In Between van Wouter Hamel naar de redactie van dj Giel Beelen en Wouter Hamel mocht de beste uitkiezen. De versie van 'Buurman & Buurman', een jong remix-duo sprong er volgens Hamel duidelijk bovenuit. Dox Records brengt de single nu digitaal uit en de single gaat in promotie op de radio. Hamel: 'Ik zou het vooral voor die gasten te gek vinden als 'ie ook op de radio komt, uiteraard.'
Om in de remix sfeer te blijven, heeft Hamel zijn sociale netwerkbestand afgezocht naar creatieve vj’s die de videoclip van In Between kunnen remixen, zodat deze past bij de nieuwe release. De videoclip zal geremixed worden door Ricardo Mingacho en is binnenkort online te bekijken.

Perez Hilton
Het komt niet volledig uit de lucht vallen; de Amerikaanse super-blogger Perez Hilton heeft Wouter Hamels muziek aanbevolen op zijn site. 'We hebben ooit wel eens telefonisch contact gehad over muziek en of ik naar Amerika kwam. Dat is al even geleden, maar blijkbaar is ie nog altijd liefhebber.', aldus Wouter Hamel. Perez, maar ook de invloedrijke pop-blog Arjanwrites.com koos In Between uit als de favoriete track.

Belgie - Duitsland
Op donderdag 10 juni gaf Hamel met zijn band het eerste officiële optreden ooit in België. De Arenberg Schouwburg in Antwerpen was goed gevuld en het was een zeer geslaagde avond.
Ook in ons andere ‘buurland’ gaat het goed met Wouter Hamel. In Duitsland word hij met open armen ontvangen en verschijnt de ene recensie na de andere. In juli zal Hamel met zijn band een korte tour verzorgen in Duitsland en in het najaar zullen er nog meer volgen. 

www.doxrecords.com
www.hamelmusic.com