Single Jan Keizer en Anny Schilder - Take me to Ibiza

09-06-2010 @ 21:36

Na 25 jaar hebben Jan Keizer en Anny Schilder elkaar weer gevonden! Na het grandioze BZN succes met hits als ‘Mon Amour’, ‘Don’t Say Goodbye’, ‘Pearly Dumm' en vele anderen zijn ze samen de studio ingedoken om nieuwe nummers op te nemen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan!

De twee coryfeeën stonden na lange tijd samen op de planken bij het verjaardagsfeestje van Mies Bouwman. Anny: “Tijdens het optreden bij Mies gingen we eigenlijk verder waar we waren gebleven. Het gaf direct weer een goed gevoel. Ik heb er veel zin in.” Jan: “Wat me opviel tijdens het optreden was de positieve reactie van het publiek. Ik kijk er dan ook naar uit met Anny een album op te nemen en de bühne weer op te gaan.

Het unieke en bij een groot publiek zeer geliefd duo brengt als eerste een nieuwe single uit, genaamd ‘Take me to Ibiza’. Het vrolijke zomerse nummer met de zo kenmerkende sound doen de gouden tijden herleven. De video die voor dit nummer in mei in Ibiza is opgenomen benadrukt de sfeer en sound van Jan & Anny. De single voorspelt veel goeds voor het dit jaar te verschijnen album!

release: 2 juli 2010
cnr entertainment