INTERPOL OP 21 NOVEMBER IN DE HEINEKEN MUSIC HALL

03-06-2010 @ 11:36

Op zondag 21 november geeft Interpol een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.  

Het is alweer even geleden dat Interpol in Nederland op de bühne stond. In 2007 gaf de band nog twee uitverkochte concerten in Paradiso in Amsterdam en in 013 in Tilburg. Datzelfde jaar waren ze ook te zien in de Grolsch tent op Lowlands.
Na debuutalbum ‘Turn On The Bright Lights’ uit 2002, ‘Antics’ (2004) en ‘Our Love To Admire’ uit 2007 komt Interpol dit jaar met een nieuw album. Zanger Paul Banks maakte over dit komende album al bekend dat “There some really classical stuff going on”.
Interpol werd opgericht in 1998. Gitarist Daniel Kessler en drummer Greg Drudy ontmoetten bassist Carlos D. aan de New York University, waar ze ook zanger Paul Banks vroegen om bij de groep te komen. In 2000 verliet Greg Drudy de band en kwam huidige drummer Samuel Fogarino voor hem in de plaats. Kort geleden werd bekend dat bassist Carlos D. (Dengler) de band begin mei van dit jaar heeft verlaten.

Interpol staat bekend om hun strakke live show en de vooral de zeer goede stem van zanger Paul Banks. In 2004 werd Interpol door Robert Smith zelf gekozen om samen met The Cure op tournee te gaan. Door deze tournee verwierf Interpol direct meer bekendheid in Amerika. Maar ook in Europa doet de band het goed: Ze waren in een aantal landen support act voor U2 en Coldplay.

INTERPOL with special guests
Zondag 21 november
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 34 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

http://www.interpolnyc.com/