JAAP SPECIALE GAST BIJ MARCO BORSATO IN WESTERPARK

31-05-2010 @ 16:59

X-Factor winnaar Jaap is door Marco Borsato uitgenodigd als special guest tijdens zijn Live at Westerpark concerten op donderdag 8 en vrijdag 9 juli a.s. in Amsterdam. Marco en Jaap zijn beiden enorm enthousiast en hebben veel zin in de optredens.
Het was al geruime tijd bekend dat Marco Borsato onder de indruk is van de vocale talenten van Jaap. Ook Jaap stak niet onder stoelen of banken veel bewondering te hebben voor Marco Borsato.

Jaap: “Dit is een droom die uitkomt! Ik ben al jaren fan van Marco Borsato en nu blijkt dat hij ook een fan van mij is, in één woord: fantastisch! Ik kijk er enorm naar uit!

Marco: “Voor Jaap is nu de tijd aangebroken om zijn vleugels uit te slaan en zich aan het grote publiek te presenteren. Ik vind het geweldig om ook aan mijn publiek zijn fantastische stem en talent te kunnen laten zien. Jaap is een ster in wording waar we nog jaren plezier van zullen hebben!

Tijdens de Live at Westerpark concerten blikt Marco terug op zijn twintigjarige carrière maar hij zingt ook zijn nieuwste en inmiddels vijftiende #1 hit: Schouder aan Schouder. Welke songs er nog meer op het programma staan, is nog niet bekend. Bezoekers kunnen meebeslissen door hun stem uit te brengen op het meest favoriete nummer via www.borsato.nl .
 
De kaartverkoop voor de concerten is begonnen, het concert van vrijdag 9 juli a.s. is uitverkocht. Kaarten voor donderdag 8 juli zijn te koop via www.livenation.nl.

MARCO BORSATO Live at Westerpark
met support act JURK!
& special guest Jaap
Donderdag 8 en vrijdag 9 juli 2010
Cultuurpark Westergasfabriek - Amsterdam
Entree: € 49 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur