Dubbel-album voor zanger Anthony

18-05-2010 @ 14:29

"Met grote trots presenteer ik mijn nieuwe album aan u!" Dit zijn de woorden van  Anthony zoals hij ze schrijft in het bijgaande boekje van zijn nieuwe album. En trots mag Anthony zijn op dit nieuwe album. Op album 1 heeft Anthony 12 nieuwe nummers staan, waaronder een duet met Jan Verhoeven van het Holland Duo. Jan Verhoeven heeft samen met Henk van Broekhoven een speciaal lied geschreven over en voor Anthony zijn overleden vader Toine Fokkema, n.l. het nummer "Waar ben je heengegaan ?"
Ook Pierre Kartner heeft een fantastisch nieuw lied gescheven met als titel "Tranen en de zon". Een nummer dat op een zeer gevoelige manier door Anthony is gezongen. De accordeonpartijen op dit album werden ingespeeld door Rolus Karssen, kortom Anthony mag inderdaad trots zijn op de mensen die aan zijn nieuwe album hebben meegewertkt. Een album met een grote verscheidenheid aan zowel gevoelige maar ook vrolijke liedjes.
Op Album 2 staan door Anthony zelf geselecteerde liedjes welke hij eerder op diverse albums heeft uitgebracht.
Maar liefst 14 van zijn mooiste nummers zijn op deze 2e CD verzameld. "DIT IS MIJN LEVEN" is een dubbel album dat  weergeeft hoe Anthony in het leven staat, Soms met "ups" dan weer met "downs" ! Maar ondanks alles, altijd met het nodige optimisme! Dat maakt Anthony tot wat hij is, een jongen naar ieders hart.
Opnamen werden gemaakt in studio '67 te Zegge, de produktie werd gedaan door Laurens van Wessel en Johan Hense.

ANTHONY "DIT IS MIJN LEVEN"
Bestelnr. 2CD: VNC.VCD.1243
release: 21 mei

http://www.anthony4you.nl/